Over Ons

Rico Computers bestaat uit een team van twee gepassioneerde professionals, die beschikken over een schat aan ervaring en kennis over computers. Wij verkopen hardware, verzorgen reparaties en bieden aanvullende en verwante diensten om u zo volledig mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Rico Computers is in korte tijd uitgegroeid tot een bekende naam in de wijde omgeving. We stellen alles in het werk onze klanten uitstekend van dienst te zijn en plukken daar geregeld de vruchten van. We lossen computerproblemen op en zorgen voor de juiste ondersteuning, waardoor klanten graag bij ons terugkomen.

Rico Computers beschikt in totaal over meer dan 20 jaar ervaring binnen de wereld van computers en het internet. We kunnen u uitstekend van dienst zijn met nieuwe hardware, het oplossen van computerproblemen en reparaties aan de onderdelen van de computer. De grondige kennis en uitgebreide ervaring helpt ons ook de zakelijke markt uitstekend te bedienen en bij te dragen aan een meer productief gebruik van computers, techniek en het internet.

Rico Computers biedt u een compleet dienstenpakket. We richten ons vanaf het prille begin op reparatie en onderhoud, maar kunnen u daarnaast van dienst zijn als systeembeheerder, op het gebied van VoIP telefonie, Online back-up en hosted exchange. Zoekt u naar betrouwbare webhosting? Ook dan bent u bij Rico Computers aan het juiste adres. We vertellen u graag meer over de voordelen van glasvezel en kunnen u van dienst zijn met allerhande problemen met uw computer of server.

Wilt u meer weten over onze achtergrond of wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, of kom gewoon eens langs.